Doradztwo w zakresie otwarcia lokalu gastronomicznego

Strona Główna // Doradztwo w zakresie otwarcia lokalu gastronomicznego

Zaawansowane szkolenie dla kadry restauracji, hoteli i obiektów gastronomicznych.
Tematyka szkolenia:

Lokalizacja lokalu

  • omówienie koncepcji lokalu,
  • kryteria wyboru lokalizacji,
  • analiza konkurencji,
  • prognozowanie obrotu,
  • opłacalność inwestycji,

Adaptacja lokalu

  • projekty technologiczne,
  • aranżacje wnętrz,
  • marketing kolorów,
  • identyfikacja wizualna,
  • odbiory techniczne i sanitarne,
  • koncesje, licencje, zezwolenia

Personel

  • struktura organizacyjna zakładu gastronomicznego – zakres pracy poszczególnych stanowisk,
  • rekrutacja,
  • szkolenia stanowiskowe,
  • doskonalenie umiejętności i kompetencji w trakcie zatrudnienia

Produkt/usługa

  • tworzenie Menu,
  • tworzenie receptur produktowych
  • ustalanie cen sprzedaży, marża, food cost,
  • dobór dostawców surowców i opakowań,
  • marketing produktowy

Sprzedaż

  • profesjonalna obsługa klienta,
  • narzędzia niezbędne do prowadzenia sprzedaży,
  • nowoczesne kanały i technologie wspierające dotarcie do klienta,
  • programy lojalnościowe,
  • strategie marketingowe, segmentacja rynku,

Celem szkolenia „Doradztwo w zakresie otwarcia lokalu gastronomicznego” jest stworzenie 5 etapowego planu dla osób chcących prowadzić swój lokal gastronomiczny. Plan powstaje przy aktywnym udziale właściciela bądź managera w oparciu o jego wizję. Nasza wiedza i doświadczenie plus wizja i pomysł biznesowy uczestnika szkolenia złożą się na łagodne przejście przez bardzo skomplikowany proces jakim jest stworzenie lokalu gastronomicznego.

Szkolenie skierowane jest do właścicieli bądź managerów nowo powstającego lokalu gastronomicznego.

Nasze doświadczenie poparte jest ponad 10 latami wspierania zarówno nowo otwierających się jak i funkcjonujących już lokali gastronomicznych takich jak: kawiarnie, restauracje, lodziarnie, budki gastronomiczne, makaroniarnie, bistra.

Najlepsze pomysły na lokal gastronomiczny zawsze powstają z Pasji. Możemy stać się wspólnikami i Razem tworzyć lokal gastronomiczny. Porozmawiajmy o tym podczas spotkania wstępnego przed szkoleniem. Zapraszamy.

Istnieje możliwość doboru tematyki, wg potrzeb uczestników.

Ważne informacje:

Czas trwania: 2 dni x 6 godzin
Rozmiar grupy: Szkolenie indywidualne dla 1 inwestora.
Cena szkolenia: 4000 zł netto/os.

Galeria zdjęć:

Informacje i zapisy:

+48 793 930 017



Please leave this field empty.